menu

2 nové produkty – 2 nové eBooky

eBook 1 Nabíječka energie pro děti

Z osobní zkušenosti a praxe lektorky jógy a pohybové terapeutky dětí s ADHD vím, jak je důežité, aby děti dobíjely svou energii, nebyly unavené a znaly i své pocity. Metoda PES: pohyb, emoce a smysly, k tomu velmi pomůže: Pohyb posiluje, Emoce zklidňují, Smysly zbystřují.

E-book Nabíječka energie pro děti Petra Poláková, INNP

eBook 2 zdarma Nabíječka energie pro rodiče

Vyzkoumala jsem mnoho metod a sestavila srozumitelný výčet toho, co se mi osvědčilo v mém osobním životě. Vím totiž, že při správném hospodaření s energií se dostáváme do fyzické a psychické pohody, která je pro rodiče nebo ty, kteří pečují o děti, naprosto klíčová. Své si najde ale i ten, který děti nemá a chce se cítit dobře. Je vhodná pro rodiče dětí s ADHD, dyslexií, dysgrafií a jinými potížemi.

Petra Poláková INNP Celestra

Mgr. Petra Poláková: zakladatelka INNP, poradna a konzultace (Metoda PES (R): pohyb, emoce a smysly, Access Bars, kraniosakrální terapie), autorka programů do MŠ a ZŠ Smarty pro děti (R) ,lektorka školicích programů Smarty školka a Smarty škola, autorka publikace Jak rozvíjet pohyb, emoce a smysly. Žije v Hradci Králové, působí v Praze.

Odesláním souhlasíte se zasíláním občasných novinek a informací o našich akcích.